Indlæser Begivenheder

MODSTRØMS CAMP

Kom med til Modstrøms 48-timers Camp d. 7-9 oktober på Dalum Landbrugsskole i Odense.

MODSTRØMS 48-TIMERS CAMP

7. oktober 2020 @ 12:00 9. oktober 2020 @ 12:00

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Modstrøm og få indflydelse på, hvilke sjove aktiviteter vi skal lave til vores Foreningsværksted i november? Så er det nu du skal tilmelde dig Modstrøms 48-timer camp. På campen skal vi udvikle produktive værksteder og kreative aktiviteter til Foreningsværkstedet, vi skal spise sammen, hygge med film og popcorn og lære hinanden at kende. Campen er for alle aktive Modstrømmere, medlemmer af ungerådet og andre unge på og omkring FGU, som vi være en del af vores fællesskab.

Det er helt gratis at deltage, og du vil få tildelt et værelse, som du kan sove på i løbet af de to dage. Du vil få alle måltider og snacks under campen, og vi sørger for at dine transportudgifter bliver refunderet. Kunne du tænke dig at deltage, laver vi en aftale med din skole om, at du kan få undervisningsfri til det, uden at du blive trukket i skoleydelse/løn.

Det hele foregår på Dalum Landbrugsskole på adressen Landbrugsvej 65, 5260 Odense.

Se videoer her, hvor der er lidt klip fra forskellige Modstrøms camps, for at få en fornemmelse af, hvad vi laver sammen.
Ingen felter fundet.