Modstrøms Camp

MODSTRØMS CAMP

Kom med til Modstrøms 48-timers Camp d. 7-9 oktober på Dalum Landbrugsskole i Odense.

MODSTRØMS 48-TIMERS CAMP

7. oktober 2020 @ 12:00 9. oktober 2020 @ 12:00

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Modstrøm og få indflydelse på, hvilke sjove aktiviteter vi skal lave til vores Foreningsværksted i november? Så er det nu du skal tilmelde dig Modstrøms 48-timer camp. På campen skal vi udvikle produktive værksteder og kreative aktiviteter til Foreningsværkstedet, vi skal spise sammen, hygge med film og popcorn og lære hinanden at kende. Campen er for alle aktive Modstrømmere, medlemmer af ungerådet og andre unge på og omkring FGU, som vi være en del af vores fællesskab.

Det er helt gratis at deltage, og du vil få tildelt et værelse, som du kan sove på i løbet af de to dage. Du vil få alle måltider og snacks under campen, og vi sørger for at dine transportudgifter bliver refunderet. Kunne du tænke dig at deltage, laver vi en aftale med din skole om, at du kan få undervisningsfri til det, uden at du blive trukket i skoleydelse/løn.

Det hele foregår på Dalum Landbrugsskole på adressen Landbrugsvej 65, 5260 Odense.

Se videoer her, hvor der er lidt klip fra forskellige Modstrøms camps, for at få en fornemmelse af, hvad vi laver sammen.
MODSTRØMS FORENINGSVÆRKST

11. november 2020 @ 10:00 15:00

MODSTRØMS FORENINGSVÆRKSTED


Til Foreningsværkstedet skal vi vælge et ungeråd, som skal drive Modstrøm det kommende år i samarbejde med sekretariatet. Som FGU-elev kan du stille op til Modstrøms nye ungeråd. Kontakt sekretariatet og hør mere om, hvordan du stiller op til ungerådet. 

Vil du være med til at styrke det nationale fællesskab for unge på og omkring FGU? Vil du være med i kampen for en bedre FGU-skole? Vil du møde andre unge fra andre FGU-skoler? Kan du svare ja til bare et af de spørgsmål, så skal du med til Modstrøms Foreningsværksted. Sæt et stort kryds i kalenderen onsdag d. 11. november 2020, og tilmeld dig nu!  

Foreningsværkstedet er for alle unge på og omkring FGU. Du kan deltage i eventet på egen hånd, eller sammen med dit elevråd og en FGU-lærer fra din skole. På grund af Corona er dette års Foreningsværksted online og foregår over zoom. 

Til eventet kan du:

  • Lære andre unge på og omkring FGU at kende.
  • Være kreativ i mindre værksteder, som vi sætter i gang ude på din skole. 
  • Diskutere, hvad der er vigtigt for dig som ung på og omkring FGU og være med til at beslutte, hvilken sag vi i Modstrøm skal arbejde med det næste år. 
  • Møde Aktive Modstrømmere, Modstrøms nye Ungeråd og Modstrøms sekretariat. 
  • Melde dit elevråd ind i Modstrøm og deltage i konkurrencen om et bordtennisbord til din skole!

Detaljer

Dato:
november 11
Tidspunkt:
10:00 – 15:00