EVENTS

I Modstrøm elsker vi at holde events. Det skaber sammenhold og fællesskab på tværs af FGU-skolerne. Hold øje med vores kalender her på siden – vi opdaterer den løbende med nye events, workshops og aktiviteter for både FGU-elever, FGU-lærere og elevråd. Klik på hvert enkelt event i kalenderen, hvis du vil læse mere og tilmelde dig. 

image

Som ung på og omkring FGU kan du deltage gratis i alle vores aktiviteter. Vi sørger også altid for, at der er noget mad til vores events, så du ikke selv skal betale for noget. Derudover betaler vi dine transportudgifter i forbindelse med din deltagelse. Gem derfor altid dine kvitteringer, fx kvitteringen fra din togbillet, så du kan vedhæfte dem, når du udfylder vores refusionsformular. Så refunderer vi beløbet til dig inden for en uge.

KOMMENDE EVENTS

Nedenfor kan du se alle vores events. Klik på hvert enkelt event i kalenderen, hvis du vil have mere information og tilmelde dig.

Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

I dag

Latest Past Begivenheder

MODSTRØMS FORENINGSVÆRKST

MODSTRØMS FORENINGSVÆRKSTED OBS. Tilmelding er lukket.Til Foreningsværkstedet skal vi vælge et ungeråd, som skal drive Modstrøm det kommende år i samarbejde med sekretariatet. Som FGU-elev kan du stille op til […]