BLIV AKTIV MODSTRØMMER

Kunne du tænke dig at blive aktiv i Modstrøm? Så send os en mail på kontakt@viermodstrom.dk eller skriv til os på vores Facebook

Bliv Aktiv i Modstrøm. Det betyder, at du er en del af et hold unge, der sammen arrangerer events, laver videoer og fortæller historier om, hvordan det er at være elev på FGU. Som aktiv i Modstrøm er man selv med til at bestemme, hvad man gerne vil lave i Modstrøm, og alle bidrag er altid lige meget værd.

Så hvis du har lyst til at lære andre unge fra FGU at kende og blive en del af et større fællesskab, så skal du blive aktiv i Modstrøm. Hør her i videoen Jonas fortælle om et arrangement på Christiansborg, som han deltog i som aktiv.

image

“Vi har det altid sjovt, når vi er ses i vores hold. Og vi når altid mega meget, når vi er sammen”

Fortæller Jonas Guldhammer, der er aktiv på flere hold i Modstrøm. Jonas er 19 år og har gået på Hvidovre Produktionsskole.

“Jeg er aktiv i Modstrøm, fordi jeg håber på at gøre FGU til en uddannelse, hvor folk er trygge og føler, at de er med i et fedt fællesskab“

Fortæller Emilie Ferslev, om at være aktiv i Modstrøm. Emilie er 18 år og går på FGU i Vordingborg.

image
image

Jeg er med i Modstrøm, fordi jeg gerne vil sprede budskabet om, at jeg går på FGU for at blive klar til at tage en uddannelse seriøst.”

Fortæller Florent Obrazhda om at være med i Modstrøm. Florent går på PGU på FGU-skolen i Kolding.

KUNNE DU LIGESOM JONAS, EMILIE OG FLORENT TÆNKE DIG AT BLIVE AKTIV MODSTRØMMER?

Så send os en mail på kontakt@viermodstrom.dk eller skriv til os på vores Facebook