BLIV AKTIV MODSTRØMMER

Kunne du tænke dig at blive aktiv i Modstrøm? Så send os en mail på kontakt@viermodstrom.dk eller skriv til os på vores Facebook

BLIV AKTIV I MODSTRØM

Som aktiv i Modstrøm bliver du er en del af et hold unge, der sammen arrangerer events, laver videoer og fortæller historier om, hvordan det er at være elev på FGU. Som aktiv i Modstrøm er man selv med til at bestemme, hvad man gerne vil lave i Modstrøm, og alle bidrag er altid lige meget værd. 

Andre gange mødes vi, og taler om konkrete udfordringer vi oplever på FGU. Det ender somme tider ud i et debatindlæg, en aktion eller noget helt andet. Sidst vi var samlet formulerede vi et brev til alle FGU-direktørerne med et ønske om, at vi ville have gratis studiekort på alle FGU-skoler. Så mobiliserede vi andre elever til at skrive under. Opgaverne er mange og mængden at tid, du vil bruge sammen med os, bestemmer du selv. Hvis du har lyst til at lære andre unge fra FGU at kende og blive en del af et større fællesskab, så skal du blive aktiv i Modstrøm.

image
image

“Vi har det altid sjovt, når vi er ses i vores hold. Og vi når altid mega meget, når vi er sammen”

Fortæller Jonas Guldhammer, der er aktiv på flere hold i Modstrøm. Jonas er 19 år og har gået på Hvidovre Produktionsskole.

“Jeg er aktiv i Modstrøm, fordi jeg håber på at gøre FGU til en uddannelse, hvor folk er trygge og føler, at de er med i et fedt fællesskab“

Fortæller Levi Ferslev, om at være aktiv i Modstrøm. Levi er 18 år og går på FGU i Vordingborg.

image
image

Jeg er med i Modstrøm, fordi jeg gerne vil sprede budskabet om, at jeg går på FGU for at blive klar til at tage en uddannelse seriøst.”

Fortæller Florent Obrazhda om at være med i Modstrøm. Florent går på PGU på FGU-skolen i Kolding.

KUNNE DU LIGESOM JONAS, EMILIE OG FLORENT TÆNKE DIG AT BLIVE AKTIV MODSTRØMMER?

Så send os en mail på kontakt@viermodstrom.dk eller skriv til os på vores Facebook