BLIV INDIVIDUELT MEDLEM I MODSTRØM

MELD DIG IND SOM INDIVIDUELT MEDLEM I MODSTRØM

Bliv medlem af Modstrøm, hvis du kunne tænke dig at være med i Modstrøms fællesskab.
Vores fællesskab består af unge på og omkring FGU mellem 15-25 år, som flere gange om året mødes til events og camps. Når vi mødes har vi det sjovt sammen og producerer noget i fællesskab, som er en del af Modstrøms kampagne eller vores arbejde for et bedre og mere rummeligt uddannelsessystem. Det kan fx være, at vi planlægger et event, laver en video, maler bannere eller skriver et debatindlæg.

Som individuelt medlem i Modstrøm vil du komme til at lære mange andre unge at kende og blive inviteret med til alle vores aktiviteter. Derudover vil du kunne stemme til Modstrøms Foreningsværksted, som vi holder en gang årligt. Du vil med din stemme kunne påvirke, hvilken sag vi skal kæmpe for i Modstrøm og hvem, der skal sidde i ungerådet.

Det individuelle medlemskab er særligt for unge, der ikke går på FGU, men som tidligere har været FGU-elever eller elever på en produktionsskole. Udfyld formularen her for at blive medlem. Så ringer vi dig op inden for højest 14 dage og får en snak om, hvordan du kan deltage i en kommende aktivitet med Modstrøm.

Tilmeld dig i formularen herunder.