BLIV MEDLEM SOM ELEVRÅD


Modstrøm kæmper for at unge på og omkring FGU bliver hørt og taget seriøst. Jo flere vi er – jo mere indflydelse får vi. Derfor er det vigtigt, at elevrådet på din skole melder sig ind i Modstrøm.

Er du en del af elevrådet på din skole, eller synes du som FGU-elev eller FGU-lærer, at det er vigtigt, at elevrådet på din skole bliver en del af Modstrøm, så kan du hjælpe dem med at melde sig her. Det gør du gennem tilmeldingsformularen herunder.

DET ER MEGET FEDT, MEN HVAD FÅR VORES ELEVRÅD HELT PRÆCIST UD AF AT VÆRE MEDLEM???

1

Hjælp til udvikling af jeres elevråd og vejledning i at blive et demokratisk elevråd.

2

Invitation til Modstrøms årlige Foreningsværksted og dermed mulighed for at være med til at vælge den sag, Modstrøm skal kæmpe for det kommende år.

3

Mulighed for besøg af Modstrøms sekretariat og nogle Aktive Modstrømmere. Her deler vi historier om Modstrøm, laver sjove øvelser, der ryster jer tættere sammen og lytter til, hvad I oplever på jeres skole.

4

Invitationer til Modstrøms events.

5

Mulighed for at deltage i vores værksted i meningsdannelse, historiefortælling, video og tjek-ind og tjek-ud.

6

Invitationer til at deltage på vores lederskabscamps for Aktive Modstrømmere.

Når I har sendt os tilmeldingsformularen, vil en kontaktperson fra jeres elevråd blive ringet op af en medarbejder fra Modstrøms sekretariat. Her vil vi høre, hvordan vi kan hjælpe jer i elevrådet. Det er også her, I vil kunne aftale at få besøg af Modstrøms sekretariat, som vil lytte til, hvordan I har det på jeres skole og sammen finde ud af, hvordan I kan gøre hverdagen bedre.