BLIV MODSTRØMMER

Du kan være med i Modstrøm på forskellige måder. Som elevråd på en FGU-skole kan I blive medlem af Modstrøm. Ved at være medlem som elevråd er I med til at styrke det nationale fællesskab af FGU-elever. I vil også blive inviteret med til en masse forskellige events med Modstrøm. Som elev på en FGU eller tidligere elev på en FGU eller produktionsskole kan du blive en del af Modstrøm ved at være Aktiv Modstrømmer. Som Aktiv Modstrømmer er du med til at arrangere events, fortælle om, hvordan det er at være på FGU, og lave sjove aktiviteter.

Hør her Martine og en masse andre Aktive Modstrømmere fortælle om Modstrøm, og hvordan det er at være med i fællesskabet. 

 

Kunne du tænke dig at blive Aktiv Modstrømmer eller melde dit elevråd ind i Modstrøm? Så læs mere under bliv Aktiv Modstrømmer og bliv medlem som elevråd.

Du er også velkommen til at tage kontakt til sekretariatet, hvis du har brug for hjælp til, hvordan du tilmelder dig. Sms, ring eller skriv, så finder vi ud af, hvordan du kan være med i Modstrøm.