BLIV MODSTRØMMER

Bliv Modstrømmer!
Du kan være med i Modstrøm på forskellige måder. Som elevråd på en FGU-skole kan I blive medlem af Modstrøm. Ved at være medlem som elevråd er I med til at styrke det nationale fællesskab af FGU-elever. I vil også blive inviteret med til en masse forskellige events med Modstrøm. Som elev på en FGU eller tidligere elev på en FGU eller produktionsskole kan du blive en del af Modstrøm ved at være aktivt medlem i Modstrøm Som aktivt medlem er du med til at arrangere events, fortælle om, hvordan det er at være på FGU, og lave sjove aktiviteter.

Bliv Modstrømmer!
Er du stadig ikke helt overbevist? Så Hør her Martine og en masse andre Aktive Modstrømmere fortælle om vores organisation, og hvordan det er at være med i fællesskabet. 

 

Kunne du tænke dig at blive aktivt medlem eller melde dit elevråd ind i Modstrøm? Så læs mere under Bliv aktivt medlem i Modstrøm og bliv medlem som elevråd.

Du er også velkommen til at tage kontakt til sekretariatet, hvis du har brug for hjælp til, hvordan du tilmelder dig. Sms, ring eller skriv, så finder vi ud af, hvordan du kan være med i Modstrøm.

I år har vi valgt at vi vil kæmpe for ordentlig løn & stærkt fællesskab på FGU. Vi vil gerne forbedre lønforholdene for alle elever og styrke fællesskabet både lokalt ude på skolerne, men også nationalt med nogle store events, der kan samle en masse unge fra FGU. Hvad med dig? Får du også lyst til at kæmpe? Bliv Modstrømmer i dag ved at give os et kald.