ELEVRÅD PÅ FGU

ELEVRÅD PÅ FGU

Hvad er et elevråd? Og hvordan kommer man overhovedet i gang med elevrådsarbejdet?
Som elevråd på FGU og som elevrådsansvarlig lærer kan det være svært at finde ud af, hvordan man arrangerer og kommer godt i mål med sine elevrådsaktiviteter. Derfor har vi i Modstrøm lavet inspiration og vejledning til jer, så I kommer godt fra start. Download vores elevrådskit her, som giver jer gode, sjove øvelser til elevrådsarbejdet og oplysninger om, hvad man har ret til som elevråd.

Find også hjælp til elevrådsvedtægter med vores udkast til vedtægter lige her.

Hør også her Sofie og Alma fra et elevråd på Fyn, som deler deres gode erfaringer med elevrådsarbejdet. Hør, hvad de mener et elevråd kan på FGU, hvorfor vi skal lytte til elevernes stemme, og hvad de er mest stolte af at have skabt som elevråd.

BLIV MEDLEM AF MODSTRØM SOM ELEVRÅD

Kunne I tænke jer at få endnu mere hjælp og inspiration til elevrådsarbejdet og vide mere om Modstrøm? Som elevråd på FGU kan I også blive medlem af Modstrøm!
Som medlemmer har I mulighed for at styrke det nationale fællesskab på FGU og den national FGU-elevs stemme. I får invitationer til sjove events, konkurrencer og initiativer, hvor I kan få lov at møde en masse andre elevråd fra andre FGU-skoler.

Har du spørgsmål til elevrådsarbejdet, så er du altid velkommen til at skrive til sekretariatet.