fbpx

MODSTRØMS SOMMERCAMP

SOMMERCAMP MED MODSTRØM

Tag med Modstrøm på et døgns sommercamp fyldt med fest, fællesskab og sjove indslag!

Tirsdag d. 5 inviterer vi til en sommercamp på den Internationale Højskole i Helsingør. Her byder vi på fællessang, workshops og sommerfest. Sommercampen giver dig mulighed for at skabe nye venskaber, dele din historie og blive en del af Modstrøms fællesskab.

Sommercampen slutter af med et stor sommerfest, hvor vi skal fejre hinanden og de sejre, vi i år har opnået i Modstrøm.

Sommercampen er for dig, der:

  • Er FGU-elev,
  • Er tidligere elev på FGU eller produktionsskole, eller
  • Ikke har taget den lige vej i uddannelsessystemet, og er mellem 15-25 år

Praktiske oplysninger

Sommercampen starter tirsdag d. 5. juli kl. 11 og slutter onsdag d. 6 juli kl. 11. Det foregår på den Internationale Højskole. Normalt er der elever på skolen, men de har sommerferie i denne uge, så vi har højskolen for os selv, sammen med en anden gruppe unge.

Adressen er: Montebello Alle 1, 3000 Helsingør.

Det er gratis at deltage, og der vil være fuld forplejning under hele sommercampen. Modstrøm dækker dine udgifter til transporten til og hjem fra højskolen.

Der er plads til 30 personer på sommercampen. Overnatningen foregår på højskolens værelser.

Ansøgning til sommercampen

Er du interesseret i at deltage på Modstrøms Sommercamp? Så udfyld formularen herunder. Ansøgningsfristen er d. 22. juni. Når du har udfyldt formularen, bliver du kontaktet af en medarbejder fra Modstrøms sekretariat på en mail. Her får du besked om, om du har fået en plads på sommercampen. Når du har fået tildelt en plads, så kan du godt gøre rejsetasken klar – du skal på Sommercamp med Modstrøm!

Kontakt

Har du spørgsmål til sommercampen, så skriv til Sissel fra Modstrøms sekretariat på sissel@viermodstrom.dk – du kan også ringe på tlf. 26793693