fbpx

HJÆLP TIL DIT ELEVRÅD

Er du ny i elevrådet? Eller er du FGU-lærer og blevet ansvarlig for elevrådet på skolen? Så er det her en side for dig: Her finder du nemlig hjælp til dit elevråd på FGU.

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål til elevrådsarbejdet, så kig på vores FAQ eller kontakt sekretariatet

HJÆLP – HVAD ER ET ELEVRÅD?

Hvad har I i elevrådet ret til? Og hvordan kommer man overhovedet i gang?

Her er et elevrådskit med svar på alle de spørgsmål og en guide til, hvordan I kommer godt i gang med elevrådsarbejdet. God fornøjelse! Elevrådskittet kan downloades til print her under.

Download
image

DET HAR I RET TIL SOM ELEVRÅD

Som FGU-elever har I ret til at lave et elevråd på jeres skole. Jeres FGU-institution er forpligtet til at støtte jer, hvis I som elevråd ønsker at melde jer ind i Modstrøm. Det betyder, at jeres FGU-institution betaler et årligt kontingent til Modstrøm. Så vil I som skole blive inviteret til forskellige Modstrøms events og aktiviteter.

DEL MODSTRØM-KLISTERMÆRKER OG -PLAKATER PÅ DIN SKOLE

Aktive Modstrømmere har i samarbejde med Modstrøms sekretariat produceret nogle flotte plakater og klistermærker med Modstrøms logo og budskabet med dette års sag “ordentlig løn og stærkt fællesskab” på. Ta’ del i sagen, ved at hænge plakaterne og klistermærkerne op på jeres skole og i jeres by. Kontakt Modstrøms sekretariat lige her, så sender vi jer en pakke med plakater og klistermærker til jeres skole.

FÅ BESØG AF MODSTRØM PÅ JERES SKOLE

Kunne I tænke jer at få hjælp til elevrådsarbejdet, vide mere om Modstrøm og blive en del af vores fællesskab? Så kan I aftale at få besøg af medarbejdere fra Modstrøms sekretariat og muligvis Aktive Modstrømmere. Her deler vi historier om Modstrøm, laver sjove øvelser, der ryster jer tættere sammen og lytter til, hvad I oplever på jeres skole. Tag kontakt til Modstrøms sekretariat lige her for at sætte en aftale op.