fbpx

KAMPAGNER

KAMPAGNER I MODSTRØM

Hvert år til Modstrøms Foreningsværksted vælger vi sammen en sag, vi vil arbejde for det kommende år. Sagerne bliver til kampagner i Modstrøm, der skal samle det nationale FGU-fællesskab. Med sagerne forsøger vi at forberde FGU-skolerne og rammerne for unge på og omkring FGU.

I år kæmper vi for ORDENTLIG LØN OG STÆRKT FÆLLESSKAB. Sagen rummer to ting, som vi gerne vil sætte et mere fokus på.
Mange unge på FGU har oplevet at have problemer med deres skoleydelse, og det svækker deres tilliden til FGU. Det udfordrede lønsystem forstyrrer og frustrerer i en travl hverdag, og det er derfor, ordentlig løn er den ene del af dette års kampagne.
Den anden del handler om det stærke fællesskab på FGU, som vi med kampagnen gerne vil prøve at fremme. Det stærke fællesskab er med til at udvikle vores selvværd, mod og lyst til at komme i skole for at udvikle os både fagligt og socialt.

Som FGU-elev og elevråd kan I være med til at kæmpe for Ordentlig løn og stærkt fællesskab på FGU og blive en del af vores kampagne. Det kan I gøre ved at sætte en eller flere tiltag i gang på jeres skole. Læs mere om kampagnen her, og hvordan du kan deltage i den.