LEDIG STILLING: KAMPAGNE- OG KOMMUNIKATION

Kampagne- og kommunikationskoordinator der vil give en stærk stemme til unge på kanten

Har du kommunikationsværktøjskassen på plads og lyst til at give unge på kanten en endnu større megafon?

MODSTRØM

Hvem er Modstrøm?

Modstrøm er en bevægelse af unge, der ikke går den lige vej i uddannelsessystemet. Vi kæmper for et mere rummeligt uddannelsessystem og samfund, hvor der er plads til at stikke ud og til at være sårbar. 

Mange unge i Modstrøm har aldrig følt, at de passede ind, men i Modstrøm skaber vi rum, hvor unge med deres egne ord oplever tillid, fortrolighed og respekt og et frirum med plads til at være sig selv sammen med andre. Hos os er det legitimt at sætte ord på sine erfaringer og de ting vi vil forandre. Man møder andre unge man kan spejle sig i og de individuelle fortællinger bliver vævet sammen til en ny og fælles fortælling om os. Her kommer du som kampagne- og kommunikationskoordinator til at spille en afgørende rolle.

HVAD INDEBÆRER JOBBET ?

Som kampagne- og kommunikationskoordinator vil du være ansvarlig for at formidle Modstrøms budskaber på tværs af vores tre store indsatsområder: Sammen om Noget, Lokale Forandringsfællesskaber og En Stærk og Indflydelsesrig Stemme.

Du får en tværgående funktion, der både skal understøtte vores programledere med at tænke og planlægge kommunikationen ind i deres respektive indsatsområder, og du skal eksekvere på de enkelte kommunikationsopgaver, når de skal udføres. I det daglige vil du have et tæt samarbejde med vores deltidsgrafiker, Randi.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Udarbejdelse af contentplaner og produktion af content på tværs af platforme, særligt sociale medier.
  • Samarbejde med FGU-skolernes produktionsværksteder og Modstrøms ungeråd om ungedrevne kommunikative produktioner.
  • Gennemførsel af skolebesøg og engagering af de unge i Modstrøms aktiviteter.
  • Konceptudvikling og afvikling af events.
  • Udvikling og formidling af unges personlige fortællinger og kampagnebudskaber.
  • Udarbejdelse af debatindlæg og pressemeddelelser.

HVEM ER DU?

Du er dybt motiveret af at styrke unges stemme og indflydelse gennem engagerende kommunikation. Du har måske kommunikations- eller journalistbaggrund, som du kombinerer med konkret erfaring med at arbejde med sociale medier og contentproduktion i en organisation eller virksomhed.  Du har ikke bare en skarp pen, men har også et organisatorisk talent, som kan understøtte udviklingen og gennemførslen af events og kampagner.

Du ved, at kommunikation ikke kun skal laves foran computere ved skrivebordet, men kræver, at man er ude i virkeligheden, hvor man kan engagere unge direkte. Derfor er du opsøgende og nysgerrig på de unge i Modstrøm og evner at spotte og formidle den gode historie.  Du har en kreativ tilgang til at udvikle og formidle indhold, der afspejler unges virkelighed og udfordringer.

Du kan både skrive debatindlæg, pressemeddelelser og vinkle kampagnebudskaber, så de er relevante for Modstrøms interessenter og politiske beslutningstagere.

Som person, er du selvstændig og trives i en dynamisk og udfordrende hverdag, hvor du kan tage initiativ og ansvar og du er villig til at give en hjælpende hånd med andre typer opgaver, hvis behovet opstår.


VI TILBYDER:

Et spændende og udfordrende job i et engageret fagligt miljø, hvor du har mulighed for stor indflydelse på eget arbejdsområde. Vi har kontor i indre København og gode muligheder for fleksibel tilrettelæggelse af arbejdet. Vi står over for en større udvikling af organisationen i 2024, herunder en udvidelse af sekretariatet, og det bliver helt sikkert spændende at være med på rejsen.

Stillingen er fuldtid og løn forhandles i henhold til erfaring og kvalifikationer.

Er du interesseret og har noget at byde på, så send os din ansøgning samt CV til mailadressen kontakt@viermodstrom.dk senest fredag den 21. juni 2024 kl. 13.

Har du spørgsmål til stillingens muligheder i forhold til din profil, så skriv gerne en mail til sekretariatsleder Caroline Holdflod på caroline@viermodstrom.dk

Har du andre relevante spørgsmål til stillingen eller ansættelsesprocessen, så kontakt gerne vores administrative leder Claudia Kabell Bjerrum på tlf. 61740545 eller mail til claudia@viermodstrom.dk

Vi forventer at holde samtaler den 24., 25., 26. og 28. juni med ansættelsesstart 1. september 2024.