fbpx

MODSTRØMS EVENTPULJE

MODSTRØMS EVENTPULJE – SØG OP TIL 5.000 KR. TIL AT SKABE FÆLLESSKAB PÅ JERES SKOLE

I Modstrøm kæmper vi for flere sociale aktiviteter på FGU-skolerne. Helt konkret gør vi det ved at støtte lokale elevråd økonomisk med vores eventpulje. Vi ved, at der grundet Corona ikke er de samle muligheder for at samles, og derfor behøver det ikke alene være et event, I søger penge til. Det kan også være materialer eller ting, som styrker det sociale fællesskab på skolen. Det kan for eksempel være et bordfodboldbord, bordtennis, spike ball, brætspil, popcornmaskine, fælleskage eller et oplæg.

HVEM KAN SØGE?

Det er skolens elevråd, der skal søge vores eventpulje. Så hvis du har en god idé, og ikke er eleverådsrepræsentant, så få dit elevråd til at sende ansøgningen for dig. I kan højest søge op til 5000 kr. til et event på jeres skole. Uanset om jeres elevråd blev stiftet igår eller for et år siden, så kan I søge puljen. Jeg elevrådslærer kan måske hjælpe jer med ansøgningen, hvis I har brug for det. Jeres elevråd skal dog være medlem af Modstrøm for at søge pengene. Det er gratis at melde sig ind i Modstrøm, og I kan melde jer ind lige her

HVORDAN FÅR VI SVAR?

Når I har ansøgt om pengene, vil I indenfor to uger få et opkald fra Modstrøms sekretariat med svar på jeres ansøgning. Derfor er det en god idé at søge pengene, nogle uger før jeres event starter.