MODSTRØMS EVENTPULJE

MODSTRØMS EVENTPULJE – SØG OP TIL 5.000 KR. TIL AT SKABE ET EVENT PÅ JERES SKOLE

I Modstrøm kæmper vi for stærke fællesskaber på FGU-skolerne. Derfor støtter Modstrøm elevråd, der vil lave et socialt event for skolens elever. I kan søge op til 5000 kr. til jeres event.

Det behøver ikke alene være et event, I søger penge til. Det kan også være ting, som styrker det sociale fællesskab på skolen fx et bordfodboldbord, brætspil, fælleskage eller en inspirerende og sjov oplægsholder.

HVEM KAN SØGE?

få dit elevråd til at sende ansøgningen for dig. I kan højest søge op til 5000 kr. til et event på jeres skole. Uanset om jeres elevråd blev stiftet igår eller for et år siden, så kan I søge puljen. Jeres elevrådslærer kan måske hjælpe jer med ansøgningen, hvis I har brug for det. Jeres elevråd skal dog være medlem af Modstrøm for at søge pengene. Det er gratis at melde sig ind i Modstrøm, og I kan melde jer ind lige her. Hvis I modtager bevillingen skal I tage nogle billeder fra jeres event, som vi må dele på Modstrøms sociale medier. I må også meget gerne skrive, om I kunne være interesserede i, at en af os fra Modstrøms sekretariat eller ungeråd kommer og deltager i jeres event.

HVORDAN FÅR VI SVAR?

Når I har ansøgt om pengene, vil I inden for en måned blive kontaktet af Modstrøms sekretariat med svar på jeres ansøgning. Derfor er det en god idé at søge pengene, i god tid før jeres event starter.

Udfyld ansøgningsskemaet herunder for at søge Modstrøms eventpulje.