MODSTRØMS EVENTPULJE

MODSTRØMS EVENTPULJE – SØG OP TIL 5.000 KR. TIL AT SKABE FÆLLESSKAB PÅ JERES SKOLE

For at “Ingen unge skal føle sig alene på FGU” kæmper vi i Modstrøm for at få indført flere sociale aktiviteter på FGU-skolerne. Helt konkret gør vi det ved at støtte lokale elevråd økonomisk med Modstrøms eventpulje, så det bliver lettere at lave events for skolernes elever. Men lige nu kan det være svært at invitere til sociale events på skolen på grund af situationen med Corona. Derfor behøver det ikke være et event, I søger penge til. Det kan også være materialer eller ting, som styrker det sociale fællesskab på skolen. Det kunne fx være et bordfodboldbord, bordtennis, spike ball, brætspil, popcornmaskine, fælleskage eller et oplæg med en influencer, som eleverne på skolen synes er fed. Er du en del af et elevråd eller elevrådsansvarlig, så kan I søge op til 5000 kr. til et event på jeres skole. 

Se herunder hvordan I gør. 

HVAD KAN VI SØGE PENGE TIL ?

I kan søge penge til at lave en social aktivitet på jeres skole, værksted eller hold. Men på grund af Corona, kan det være svært lige nu at invitere til større sociale events. Derfor kan I i stedet for søge penge til ting, som styrker det sociale fællesskab på skolen. Det kunne fx være et bordfodboldbord, brætspil eller en popcornmaskine.

HVEM KAN SØGE?

Elevråd på FGU-skolen. Uanset om jeres elevråd blev stiftet igår, eller I har været i gang længe. Den elevrådsansvarlige lærer kan hjælpe jer med ansøgningen. Elevrådet skal være medlem af Modstrøm for at søge pengene. Det er gratis at melde sig ind i Modstrøm. I kan melde jer ind lige her

HVORDAN SØGER VI PENGENE?

I søger ved at udfylde formularen, som er herunder. Her skal I skrive, hvad I søger penge til, hvornår eventet skal foregå, hvilket beløb I søger og give en kort beskrivelse af, hvilke ting I skal bruge pengene til.

HVORDAN FÅR VI SVAR?

Når I har ansøgt om pengene, vil I indenfor to uger få et opkald fra Modstrøms sekretariat med svar på jeres ansøgning. Derfor er det en god idé at søge pengene, nogle uger før jeres event starter.