fbpx

MODSTRØMS EVENTPULJE

MODSTRØMS EVENTPULJE – SØG OP TIL 5.000 KR. TIL AT SKABE ET EVENT PÅ JERES SKOLE

I Modstrøm kæmper vi for stærke fællesskaber på FGU-skolerne. Derfor støtter Modstrøm elevråd, der vil lave et socialt event for skolens elever. I kan søge op til 5000 kr. til jeres event.

Det behøver ikke alene være et event, I søger penge til. Det kan også være ting, som styrker det sociale fællesskab på skolen fx et bordfodboldbord, brætspil, fælleskage eller en inspirerende og sjov oplægsholder.

Udfyld ansøgningsskemaet herunder for at søge Modstrøms eventpulje.

HVEM KAN SØGE?

Det er skolens elevråd, der skal søge vores eventpulje. Så hvis du har en god idé, og ikke er eleverådsrepræsentant, så få dit elevråd til at sende ansøgningen for dig. I kan højest søge op til 5000 kr. til et event på jeres skole. Uanset om jeres elevråd blev stiftet igår eller for et år siden, så kan I søge puljen. Jeres elevrådslærer kan måske hjælpe jer med ansøgningen, hvis I har brug for det. Jeres elevråd skal dog være medlem af Modstrøm for at søge pengene. Det er gratis at melde sig ind i Modstrøm, og I kan melde jer ind lige her

HVORDAN FÅR VI SVAR?

Når I har ansøgt om pengene, vil I inden for to uger få et opkald fra Modstrøms sekretariat med svar på jeres ansøgning. Derfor er det en god idé at søge pengene, nogle uger før jeres event starter.