MODSTRØMS SOMMERFEST

Sol, sol, sol, duften af grillmad og iskolde læskedrikke☀️🍽🥤
Mere er endnu ikke planlagt til Modstrøms sommerfest, men vi lover at sammensætte en rigtig sjov og hyggelig dag, hvor du får mulighed for at møde en masse andre unge fra FGU, og blive en del af det fællesskab vi har i Modstrøm. Der er ankomst fra 15:30, men program fra 16:00.

STED: Elevbevægelsens Hus, Vibevej 31, 2400 København NV

DATO: 16/06/2021

TID: 15:30 – 20:00

SÅDAN DELTAGER DU

  1. Der er lukket for tilmeldinger. Kontakt os, hvis du gerne vil med, og ikke har fået tilmeldt dig.
  2. Husk, at gem dine kvitteringer ifm. transporten
  3. Efter eventet kan du nemlig smutte ind på: https://viermodstrøm.dk/refusion-modstroem/, og få din transport refunderet

Fordi vi stadig er underlagt et forsamlingsforbud kan vi ikke med sikkerhed sige, hvor mange deltagere vi må være til sommerfesten. Fortsat har vi dog 75 pladser, som vi løbende justerer på efter regeringens udmeldinger. Derfor kører vi efter først-til-mølle-pricippet. Alle unge på og omkring FGU, der er nysgerrige på Modstrøm, og som måske har lyst til at blive en af fællesskabet i Modstrøm er velkomne.

Hvis din skole endnu ikke er medlem af Modstrøm, så kan i blive det lige her: https://viermodstrøm.dk/bliv-medlem-som-elevraad/. Det er elevrådet på din skole, der skal blive enige om at melde jer ind.