MODSTRØMS UNGERÅD

Modstrøms ungeråd er en gruppe unge fra forskellige FGU-skoler rundt omkring i Danmark, som er valgt til at lede Modstrøm og fungerer som Modstrøms øverste beslutningstagere. Ungerådets medlemmer vælges til at være en del af ungerådet på Modstrøms årlige Foreningsværksted. Ungerådet består af 10-15 medlemmer samt nogle suppleanter. Alle unge på og omkring FGU kan stille op til at sidde i ungerådet. Man skal være mellem 18-30 år og bo i Danmark for at kunne stille op.

EMILIE FERSLEV

FGU Vordingborg, PGU

Jeg er med i Modstrøm for at gøre FGU til en uddannelse, hvor folk kan føle sig trygge og som en del af et fællesskab, hvor ingen er alene.

FLORENT OBRAZHDA

FGU Kolding-Vejen, PGU

Jeg er med i Modstrøm for at sprede budskabet om, at jeg går på FGU for at blive klar til at tage en uddannelse seriøst – og jeg er vokset med opgaven!

NICKIE MARIA LADVING

FGU Korsør, AGU

Jeg er med i Modstrøm, fordi jeg gerne vil hjælpe til med at gøre FGU-skolerne bedre!

KATRINE HORNSKOV OLSEN

FGU Maribo, PGU

ANGEL MARIE KALLBERG

Tidligere elev på FGU Ballerup, KUU

Jeg er med i Modstrøm, fordi jeg ønsker en FGU, hvor man ikke bliver holdt udenfor eller føler sig alene. Jeg vil gerne skabe trygge rammer for eleverne, så de føler, de kan gå til deres lærer eller andre elever, hvis der er noget, der presser på psykisk, eller hvis de generelt ikke trives i deres klasse eller på deres hold.

THOMNAS POVLSGAARD

Tidligere elev på FGU Faaborg, AGU

Jeg synes, det er fedt at være med i modstrøms ungeråd fordi, vi har en god kommunikation i rådet. Vi har forskellige tanker og perspektiver, og det er godt, at vi deler vores erfaringer.

LUCAS GRØNDAL

FGU Helsingør, EGU

Jeg er med i Modstrøm fordi jeg gerne vil hjælpe med at gøre den nye FGU så god som muligt. Jeg synes, det er meget vigtigt, at unge får mulighed for at blive hørt på de områder, som har en direkte indflydelse på deres liv.

AGNES KÅRNØ PIIL

FGU Ballerup, PGU

RUNA ASLAUG

Tidligere elev på FGU Middelfart, AGU

Jeg er med i Modstrøm, fordi jeg gerne vil gøre en forskel, så alle unge har en god mulighed for at få den fremtid, de ønsker sig.

FENJA BRUMMERSTEDT

Tidligere elev på FGU Skive, PGU

Jeg er med i modstrøm for at hjælpe de unge, der har det svært med at komme videre med deres skole, og de, der føler sig alene både på og omkring FGU.

JONAS GULDHAMMER

Tidligere elev på Hvidovre Produktionsskole

Jeg er med i Modstrøm, fordi det er et mega fedt fællesskab at være en del af. Det er altid en fornøjelse at snakke med de andre Modstrømmere om alt inden for FGU. I modstrøm arbejder vi seriøst, men der er også tid til sjov og spas.

MARTINE CLANTE

Tidligere elev på Hvidovre Produktionsskole

Jeg er med i Modstrøm, fordi FGU eleverne fortjener en stemme, samt hjælp til at gøre deres skolegang så god som muligt. Desuden er det et mega fedt fællesskab, og man lærer så mange spændende mennesker at kende, samtidig med at man får et ben indenfor i den politiske verden.

MARTIN LIND JENSEN

Tidligere elev på FGU Ringe, EGU

Jeg er med i Modstrøm, fordi jeg gerne vil gøre FGU til et bedre sted at være, og fordi jeg ikke synes, nogen unge skal føle sig alene.

CAMILLA JENSEN

Tidligere elev på FGU Middelfart, Suppleant

Jeg vil gerne kæmpe for, at der på FGU skal kunne være plads til at sige nej. Det er vigtigt, at ingen føler sig alene på FGU, men lige nu oplever jeg desværre, at mange kender den følelse.

AMALIE ROSENKJÆR

FGU Faaborg, Suppleant

SIMON EJLUND

FGU Ballerup, PGU, Suppleant

MAJA WEIMAR

FGU Middelfart, AGU, Suppleant

Jeg er med i Modstrøm for  at gøre en forskel for eleverne på FGU. Jeg vil gerne kæmpe for at FGU-eleverne får bedre selvværd!