TJEK-IND

I Modstrøm kæmper vi for, at alle klasser, hold og værksteder på FGU holder tjek-ind-runder. Det gør vi for at styrke sammenholdet og trivslen hos eleverne på FGU.

HVAD ER EN TJEK IND RUNDE?

Tjek-ind er runder, som man kan lave med sin klasse, sit værksted eller hold, hvor alle tjekker ind i fællesskab og fortæller kort om, hvordan man har det.

Som FGU-elev og elevråd kan I være med til at kæmpe for, at ingen unge skal føle sig alene på jeres FGU-skole og blive en del af vores kampagne. Det kan I gøre ved at sætte tjek-ind runder i gang i jeres klasse, på jeres værksted eller dit hold. Læs her, hvordan I kan igangsætte tiltaget på jeres skole.  

Download
image

Tjek-ind online

Hør Florent fra ungerådet fortælle om, hvordan vi tjekkede ind med hinanden under nedlukningen af FGU-skolerne i forbindelse medCOVID-19.

image

“Jeg er glad for at se så mange mennesker på én gang. Det er længe siden jeg har gjort det. Det er kedeligt at sidde herhjemme og glo på sin bofælle.” – Florent, 20 år, en del af Aktiv Modstrømmer og en del af Modstrøms Ungeråd.

“Jeg har ikke prøvet sådan noget før. Jeg havde ikke så store forventninger. Men det er jo fantastisk! Vi har fundet et godt alternativ nu, hvor der ikke er mulighed for at mødes fysisk.” – Lucas, 19 år, Aktiv Modstrømmer og talsperson for Modstrøm. 

image