TIDLIGERE KAMPAGNER OG EVENTS

I Modstrøm elsker vi at holde events. Det skaber sammenhold og fællesskab på tværs af FGU-skolerne. Vores events er som oftest for unge på og omkring FGU og lærere og ansatte på FGU-skolerne.

Vi deler vores events som Facebookbegivenheder og skriver om dem på vores Instagram og i vores nyhedsbrev. Så hold øje på Modstrøms Facebook og Instagram, hvis du vil se, hvor og hvornår vi afholder næste event.

image

FORENINGSVÆRKSTED

Hvert år afholder vi vores årlige foreningsværsted, der løber af stablen i løbet af efteråret. På dagen stemmer vi om, hvilken sag, vi vil kæmpe for det kommende år i Modstrøm for at forbedre FGU. Sagen bliver til en årlig kampagne, som du og dine medelever på FGU forhåbentlig vil være med til at kæmpe for. Alle unge på og omkring FGU er velkomne til at deltage i Modstrøms Foreningsværksted.
Hold dig opdateret på Foreningsværkstedet på vores Instagram og Facebook.

VI REFUNDERER DINE UDGIFTER TIL VORES EVENTS

Som ung på og omkring FGU kan du altid deltage gratis i alle vores aktiviteter. Vi sørger også for, at der er noget mad til vores begivenheder, så du ikke selv skal betale for noget. Derudover betaler vi dine transportudgifter i forbindelse med din deltagelse. Gem derfor altid dine kvitteringer, fx kvitteringen fra din togbillet, så du kan vedhæfte dem, når du udfylder vores refusionsformular. Så refunderer vi beløbet til dig inden for en uge.