fbpx

EVENTS

I Modstrøm elsker vi at holde events. Det skaber sammenhold og fællesskab på tværs af FGU-skolerne. Hold øje med vores kalender her på siden – vi opdaterer den løbende med nye arrangementer, workshops og aktiviteter for både FGU-elever, FGU-lærere og elevråd. Klik på hvert enkelt event i kalenderen, hvis du vil læse mere og tilmelde dig. 

image

VI REFUNDERER DINE UDGIFTER TIL VORES EVENTS

Som ung på og omkring FGU kan du deltage gratis i alle vores aktiviteter. Vi sørger også altid for, at der er noget mad til vores begivenheder, så du ikke selv skal betale for noget. Derudover betaler vi dine transportudgifter i forbindelse med din deltagelse. Gem derfor altid dine kvitteringer, fx kvitteringen fra din togbillet, så du kan vedhæfte dem, når du udfylder vores refusionsformular. Så refunderer vi beløbet til dig inden for en uge.

FORENINGSVÆRKSTED

Hvert år afholder vi vores årlige foreningsværsted, der løber af stablen i løbet af efteråret. På dagen stemmer vi om, hvilken sag, vi vil kæmpe for det kommende år i Modstrøm for at forbedre FGU. Sagen bliver til en årlig kampagne, som du og dine medelever på FGU være med til at kæmpe for. Alle unge på og omkring FGU er velkomne til at deltage. Hold dig opdateret på Foreningsværkstedet på vores Instagram og Facebook.

KOMMENDE EVENTS

Nedenfor kan du se alle vores arrangementer. Klik på hvert enkelt i kalenderen, hvis du vil have mere information og tilmelde dig.

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Latest Past Begivenheder

MODSTRØMS FORENINGSVÆRKST

MODSTRØMS FORENINGSVÆRKSTED OBS. Tilmelding er lukket.Til Foreningsværkstedet skal vi vælge et ungeråd, som skal drive Modstrøm det kommende år i samarbejde med sekretariatet. Som FGU-elev kan du stille op til […]